Måndag

Hallå!
Sitter hemma hos Håkan nu och har inte allt för mkt att göra... Ska snart gå och duscha iaf, sen ska jag nog bara läsa lite eller kolla på tv.
I lördes va vi i Värestorp, rätt tråkigt va de faktist, mest gamlingar, hehe och typ ingen jag kände... Så dit blir de nog inte fler gånger, men man vet aldrig... Annars har vi bara tagit de lugnt i helgen.
På fredag går Håkan på semester, skönt, mest för honom förståss, men också för mej för då kan man hitta på lite saker mitt i veckan och så också ju :)
Nej nu ska jag gå och duscha, ha en bra dag!

Nya älsklingar

Halloj!
Idag har jag varit inne i stan och handlat lite, bland annat ett par nya skor på Bianco. Skitsnygga festskor i silverfärg :) Sen köpte jag bara lite nya hårnålar i silver och guld och ett läppglans. Efter vi hade handlat klart köpte vi thaimat som vi käkade hemma, mums!
Nu väntar jag bara på att Håkan ska komma hem, sen ska vi bara ta det lugnt ikväll och kolla på Heroes.
Imorrn bär det kanske av till värestorp på kvällen på fest, hoppas bara att det är fint väder i så fall för de e tydligen utomhus.
Jaja, ha de fint!

Blond

Hallo!
Idag har jag varit hos Marie och gjort slingor och klippt mej, så nu är jag så gott som blond. Klippte upp håret lite mer och klippte lugg. Blev skitbra. Sen va jag hos hästarna och gav dom mat och lite sånt. Ska nog till stallet snart och skrubba Butterflys box så jag har de gjort.
Ha en bra dag!

Torsdag

Godmorron!
Idag är jag också uppe tidigt, lite trött är jag, somnade inte förrän 12 inatt kanske och gick upp vid 6.
Jaja, nu väntar jag på att potatisen ska bli klar, va tvungen att koka de nu för sen ska jag in till stan och i eftermiddag ska jag och mamma göra potatissallad och då måste potatisen vara kall.
Ikväll åker jag och älsklingen till stugan och är borta hela helgen. Blesse ska också följa med oss så hon slipper vara hemma själv imorrn för mamma och pappa ska iväg och kan inte ta med henne, men de e bara gosit och ha med henne :)
Nu måste jag kolla potatisen, hejs!

Jobbat

Hello!
Sitter hemma och har ganska tråkit just nu... Funderar på att städa lite på mitt rum snart...
Idag har jag jobbat i 7 timmar, lide sledet, men de va inte så tungt som tur va. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, legat på soffan och kollat på tv mest.
Längtar till torsdag, då ska jag och Håkan till stugan och vara där till söndag. På fredag kommer Håkans polare och hans tjej och firar midsommar med oss och på lördagen ska vi nog ut och äta och fira vår två årsdag, då vi då varit ihop i två år och förlovade i ett :)
Nu har jag bestämmt mej, rummet ska bli städat, så hejdå!

Helgen!

Godkväll!
Jaha, då har jag och älsklingen varit borta hela helgen. I fredes eftermiddag åkte vi till Helsingborg. På kvällen lagade vi lite mat och spelade spel sen på lördagen va vi på stan och shoppade lite, hittade inte så mkt men det var ändå kul. Hittade en skitfin tubklänning på Gina Tricot och en väska och ett diadem på H&M. På kvällen kollade vi på fotboll, kanske inte det roligaste jag vet, men de va ändå ganska kul faktist. Sen på kvällen kom Håkans polare och hämtade oss och vi åkte till Malmö och kollade på bio, The Mist, sen åkte vi hem till hans tjej som bor någonstans vid Landskrona och sov där. På söndagen var vi ute och gick lite och fikade och så, sen på eftermiddagen åkte vi hem till Broby och tog det lugnt.
Ja, det va en händelserik helg, hehe, men de va jättekul och skönt att komma iväg lite.
Idag har jag jobbat och varit hos hästarna. Sen va jag hos Elina när mammsen skulle ut och gå, det ösregnade på dom, mohahaha...
Nej, nu har jag inget mer och berätta, ha en fortsatt trevlig kväll!

Jordgubbar

Halloo..
Har precis ätit jordgubbar, mums. Första gången i år tror jag de va me :)
Snart ska vi köra till Glimåkra och hämta upp Vici och sen till Broby och hämta Håkan. Sen ska vi till Hässleholm och ta tåget därifrån till Helsingborg :) Ska bli trevligt.
Jaja, har inte mycket mer att säja. Trevlig helg!

Jag...

...irriterar mej på bilister som inte kan hålla 90 på en 90-väg, men sen när de blir 70 och sen 50 så kör dom för fort. Jag kan inte fatta hur dom tänker, då kan dom väl köra i 90 och inte 70-80 på 90 vägen, eller? Alltid lika irriterande och komma bakom en sån typ, men o andra sidan körde han/hon volvo, de säjer väl allt...?
Så, nu har jag avreagerat mej lite iaf.
Idag har jag varit och hälsat på mina kusiner, mkt trevligt och dom har fått så fint i sitt nya hus :) Sen har jag packat, jag och älsklingen ska till Helsingborg imorrn och vara där till lördag. Ska till Vicis kille och hälsa på, så på lördag blir det shopping för mej och Vici iaf :)
Nu ikväll va jag hemma hos älsklingen en sväng. Hämtade kläder som han ska ha med imorrn, så jag kan packa ner de i samma väska som mina. Kollade även på ett avsnitt Heroes, de e såå bra och äntligen fick man se fortsättningen, har längtat, så när vi kommer hem på lördag antar jag att vi kollar på de, några avsnitt iaf, hehe.
Jaja, sov gott och dröm sött :)

Fin bild på mej, hehehe :P

Idag...

...har jag varit uppe länge, så jag hoppas att jag kan somna när jag går och lägger mej, vilket jag har svårt för just nu. De går i perioder för mej, jättejobbigt e de. Ska öppna fönstret en stund innan jag går och lägger mej och se om de hjälper lite.
Jaja, nog om de. Annars idag har jag varit med Blesse hos veterinären, stackars liten fick en spruta av dumma Linette, hehe. Sen ska hon ha lite tabletter i några dagar, tycker så synd om min gulleplutt. Men men, efter de va jag och gav hästarna mat sen körde jag hem. Så jag har inte gjort allt för mkt idag, jo skrev och skickade in ansökan till ett sommarjobb imorse.
Nej, nu börjar jag bli trött, konstigt? NEJ!
Så sov gött nu, natti natti!

Haha, just de, köpte en svart scarfs me döskallar på till Blesse på Sweden Rock, måste ta en bild på henne med den på, hon är ju så söt i denna, eller hur? :)

Ansökan

Goooooomorron, goooomorron!
Haha, jag är uppe tidigt idag! Gick upp lite innan 6, sledet. Sov hos Håks och åkte med han hem imorse och sen fick jag inte gå och lägga mej igen för att sotaren ska komma nu på morrnen :(
Ja, ja, har hunnit skriva en ansökan nu iaf till ett sommarjobb i Älmhult som pappa hade hittat och tyckte jag kunde söka. Tror de va något på IKEA, men e inte säker, stod inte var de va, men de e inom kundtjänst i alla fall. Så nu har jag slängt in min första riktiga ansökan med CV och allt, duktigt va?
Aaaah, hoppas sotaren kommer nu vid åtta, är sååå tråkigt att vänta på sånt ju. Han skulle komma mellan 8-10, men lite tråkigt att sitta här i två timmar till. Får väl ta en lite tupplur sen, men då sover jag bara bort hela dagen, haha.
Mamma ska ringa veterinären idag med, lille Blesse har någon slags eksem eller något i ansiktet, kanske bara är knotten, men de ser inte bra ut, stackars liten. I alla fall så om hon får tid idag så kanske jag får köra dit med henne.
Nä, pallar inte skriva mer, vill bara soova -.-
Ha en fiin dag!

Kul

En stockholmare tittar ut genom fönstret och ser att det regnar och tänker: "Nu regnar det i Sverige."

Tjoo!

Ja, nu va de ett tag sen jag skrev och nu har jag sommarlov! Jätteskönt är det, men vet inte riktigt vad jag ska göra i sommar, har ju inget sommarjobb. Men får väl ta det lugnt och bara njuta antar jag.
I torsdes tog Vici studenten, så jag och Håkan va hos henne på kvällen, mycket trevligt! Själv har jag ett helt år kvar :( Sen i fredes åkte jag och Håkan till stugan, va ju Sweden Rock Festival, så vi passade på att åka dit när vi ändå har stuga i Norje :P Hade inga biljetter, men vi hör musiken till vår stuga ändå :P Va på marknaden och handlade lite också och käkade langos så klart, yummie!
Sen har vi bara varit hemma och tagit det lungnt.
Idag gick jag upp "tidigt", 10.10, vilket är väldigt tidigt för mig när jag är ledig, sen körde jag hem och nu ska jag se om jag hittar något att äta, börjar bli hungrig, hehe.
Ha en fin fin dag! Hejs!

Butterfly 7 år idag!

Halloj!
Ah, riktigt varmt ute idag också, har varit ute och solat lite, men orkar inte ligga för länge.
Idag är det Butterfly´s födelsedag, så jag ska till henne och ge henne lite godis, får se vad jag hittar för gott till henne :)
Ha en bra dag!

RSS 2.0