Fredag!

Hallo!
Vad skönt med helg nu, eller min helg började igår, men nu e älsklingen också ledig :)
Idag har veterinären vatt och vaccinerat min häst. Annars har jag inte gjort så mkt, pysslade om Butterfly innan och så.
Snart kommer Håkan och hämtar mej, så jag måste dra nu, ha de bra!

Stenforsa CSIHaha, hittade denna... Stenforsa äger! :)

Shoppat!

Hallo!
Idag har jag varit ledig, som alla andra fredagar, så ja och mamma var inne i stan och handlade lite. Jag hittade två tubtoppar, en t-shirt, 3 par leggins, ett par korta shorts med hög midja, en handväska och ett par solglasögon. Så jag e nöjd :) Vill ha nya skor också, men har redan så många.... Senare ska jag hem till Håkan, ska väl bara mysa och kolla på en film eller ngt idag.
Ja ja, ska dra nu, ha de gött!

Tisdag!

Hallo!
Va ett tag sen jag skrev här nu... Förra veckan var jag sjuk nästan hela veckan. Sen på fredagen va jag, mamma och syrran i Ängelholm. Handlade lite där, men jag hittade bara ett linne.
Nu är jag sjuk igen, men har varit i skolan iaf. Ska snart dit igen, slutade svenskan tidigt, va bara några som skulle göra muntligt nationellt prov. Glömde ta med halstabletterna så de va rätt jobbigt, men nu har jag hämtat dom :) Får se hur länge jag orkar va på samhällslektionerna, har de i 2 timmar och jag mår inte speciellt bra, men men. Sen är det idrott, som jag då inte ska va me på, så de e ju inte så länge kvar...
Ringde veterinären imorse, så nästa fredag ska min häst vaccineras igen. Måste ringa hovslagaren också idag, men måste kolla med Karin först om hon också ska ha ut. Är bara 2 veckor till typ tills jag ska flytta Flyfly.
Nej, ska dra nu. Ha de fint

Granada ikväll!

Hallo!
Idag har vi varit och hämtat hö, men det gick snabbt, skulle inte ha så mkt denna gången.  Hämtade spån igår me, så nu klara Flyfly sig denna månaden också :) Ska flytta henne nästa månad, ska bli skönt att släppa henne på bete.
Ikväll ska jag till Granada, hoppas de e några som följer med!
Ja, ja, ska dra nu, ha de fint!

hello!

Då har jag slutat för idag, fast de är torsdag så gick det ganska fort! Nästa vecka ska vi ha muntligt nationellt prov i svenska, tråååkit och så har vi en uppgift i rättskunskapen som verkar cpsvår. Vi ska hitta på ett brott och göra dommen till de. Hur lätt e de, så mkt kan vi faktist inte, men men.
Pratade lite med syon idag, ska antagligen hoppa av matten, känns som att jag är långt efter...
Ska till hätsen sen och efter de ska jag nog bara slappa framför tv:n eller ngt.
Ha de!


Tja!

Jaha, då funkar bloggen igen... Har inte gjort de dom senaste dagarna.
I helgen och så har det inte hänt så mkt, mest vatt hemma hos Håkan och tagit det lugnt.
Nu har det fina efterlängtade vädret kommit :D Gött som fan ju, bara hoppas att de inte kommer mer snö, men de borde det inte.
Nej, ska kolla på vänner nu, va hos syrran igår och lånade 3 nya säsonger. Sen ska jag hem till Håkan.
Imorrn är jag ledig! Får se om jag ska jobba då eller bara slappa.
Ja ja, ha de fint!

RSS 2.0