Nyår!

Tjo!
Sitter här med spolar i håret och väntar på att det ska bli torrt så jag kan ta ut dom. Får se om det blir några hollywood-lockar :P Inte helt enkelt att rulla upp håret på sig själv, framförallt inte i nacken, men det såg hyfsat ut i spegeln iaf.
Ikväll ska jag vara i Glimåkra och fira, blir ingen fest för min del.. :-/ Men det är rätt skönt för de är väl svårt att ta sig hem sen.
Nu ska jag sminka mig lite sålänge.
Gott Nytt År!

God jul!

Snart ska jag åka hem till min bror där vi ska fira jul.
Igår fick jag min julklapp från min älskling, en trippeltång som jag önskade mig :D
Måste plocka ner grejer jag ska ha med mig nu..
Ha en bra dag!

Böcker

Idag var jag med när mamma och pappa skulle köpa färg till tvättstugan. Köpte det i Knislinge, men sen hade dom ingen golvfärg där som var i rätt färg, så vi åkte in till stan med, men den färgaffären som vi skulle till var stängd. Så kom dom på att det finns på Eko med så vi körde dit. Dock hittade dom ingen som passade där heller. Däremot köpte vi morötter till min älskade pålle och så hittade jag två böcker som det var rea på. Den ena var Gömda av Liza Marklund, man har ju hört att de böckerna ska vara bra och den andra var Sista chansen av Marian Keyes. Någon som vet om den sistnämnda är bra? I alla fall så har jag lite att läsa nu, bara hoppas böckerna är bra. Måste köpa nya Gossip Girl böcker med, tror jag har 2-4 kvar att läsa av dom.
Nu ska jag sova, godnatt!


Söndag

Godkväll!
Har precis rengjort alla åtta hålen i mina öron. Dom som är nyast behövdes verkligen rengöras, kännde att de började ömma och tog först en tops med sprit på för att försöka få riktigt rent, men sen tog jag väck dom och rengjorde dom ordentligt. Annars har jag varit i stallet och sen var jag med Ronnie och hälsade på hans mamma och sen var vi hos en annan en stund och sen åkte vi hem till honom.
Igår hade vi gäster här på kvällen men annars har det inte hänt något.
I fredags läste jag ut boken I en annan del av Bromma. Jag tyckte att den var jättebra, rolig och genomtänkt =)
Nu ska jag läsa i Cosmo lite sen försöka sova. Hoppas jag kan somna hyfsat fort idag, hatar att ha svårt för att somna, nu har det varit så ett tag med ju =(
Godnatt!

Börjes

Idag var jag mamma och syrran i Tingsryd och handlade lite, köpte bland annat termoridstövlar, filt till westernsadeln, ridbyxor och en martingal. Och så blev det lite. Sen körde vi till min farmor och hälsade på när vi ändå var i närheten.
Sen så har jag ju varit i stallet, min lilla pålle är lite öm i ena hoven, men det går nog över snart.
Nu är det också lov, jag tjuvstartade det en vecka tidigare (A)
Nä, är svintrött, ska läsa lite sen sova. Godnatt!

Jordbävning

Godmiddag!
Jag har varit uppe tidigt idag, körde till Hässleholm och sen till Älmhult och det tar sin lilla tid... När jag kom hem låg jag och läste lite i min nya bok, sen sov jag en stund. Vid halv 11 körde jag till stallet och sen har jag bara kommit hem och ätit lite. Snart ska jag till Lönsboda och göra en grej, sen ska jag till Älmhult igen och hämta pappa och än en gång köra till Hässleholm, drygt.... Ikväll tror jag Ronnie kommer hit, får se om han kan sova här, kanske är lättare att somna då? Igårkväll kunde jag inte heller sova, somnade nog vid 2 och sen gick jag upp vid 6, inte konstigt att jag behövde vila innan, men nu är jag ganska pigg iaf.
Juste de ja, som ni säkert redan vet så har det ju varit jordbävning i Skåne och upp mot Stockholm och i Köpenhamn har det också kännts av. Jag låg i sängen och hörde att det mullrade till lite och sen när jag gick upp så frågade mamma och pappa om jag hade hört eller kännt något. Det hade tydligen skakat i hela huset, men det kännde jag inte i sängen och sen hörde jag på radion att det var jordbävning, som dom misstänkte. Pappa gjorde tydligen som många andra också hade gjort, kollat pannan, men det var ju inte den.
Kännde ni av jordbävningen?

I en annan del av Bromma

Tjo!
Ska snart sova, ska upp tidigt imorgon, vid 6.20. Pappa ska lämna sin bil på service sen ska jag köra honom till jobbet för jag behöver en bil sen för jag ska till Lönsboda.
Idag har jag inte gjort allt för mycket, varit hos hästen, tagit det lugnt, sen var vi hos syrran.  Innan vi körde till henne så var vi inom hos min farbror en stund och hälsade på, fick jultidningar som vi beställt. Jag hade beställt boken I en annan del av Bromma av Martina Haag, som jag ska läsa lite i nu så jag kan sova sen. Har haft svårt att somna nu de senaste dagarna =(  I alla fall så rekomenderar jag Martina Haags böcker, Hemma hos Martina, Underbar och älskad av alla och Martina-koden. Får se om denna är lika bra som dom.
Nu ska jag stänga av datorn! Godnatt!

Lucia

Godkväll!
Kom hem för en stund sen, har varit på kalas hos min bror som fyller 24 på måndag. Åt årets första julbord, blev proppmätt och sen hade Petra gjort en jättegod tårta. Tror jag ska hälsa på dom imorgon igen ;) haha...
Innan idag har jag varit ute och ridit och tagit det lugnt.
Igår gjorde jag, mamma och syrran julgodis, Det blev smörkola, chokladkola, lakritskola, wienernougat och så gjorde mamma mandelmusslor. Vi kommer att kränga på julafton, har min knäck också =) På kvällen var jag och älskling hos en kompis till honom och spelade Wii. Sen sov älsklingen hos mig, var längesen tycker jag :P
Nu ska jag sova. Imorgon så blir det först till stallet och sen träffa Ronnie. Tror inte att det händer mer sen, ska nog bara mysa =)
Godnatt!

Tjo!

Nu ligger jag här i sängen som vanligt och ska snart sova.
Idag har jag varit ute och ridit i lite mer än en timme, skönt! Annars har jag inte gjort så mycket, älsklingen var här en runda och hälsade på och så va syrran också här.
Imorgon ska de göras julgodis =) Mamma är också ledig imorgon och hon ville göra Rocky road och smörkola och jag vill göra chokladkola och wienernougat. Får se om vi gör allt eller bara något.
Undrar om snön ligger kvar nu. Snöade lite här ikväll, men imorgon antar jag att den smälter och det blir blask :-/
Ja ja, nu ska jag sova! Godnatt!

Knäck!

Tänkte skriva lite nu innan jag ska sova, va en vecka sen nu. Har inte haft så mycket att berätta.
I fredags var vi i Osby och bowlade, det var ganska kul, men det gick inte bra för mig, fick ont i tån när jag stod på ett visst sätt och då undvek jag automatsikt att ställa mig så och då blev det inte alls bra, men men... Sen har jag varit med min älskling i helgen med, dock inte på lördag kväll, men jag tog det lugnt och läste typ en halv Gossip Girl- bok =)
Ikväll blev jag så sugen på att göra julgodis så jag letade upp lite recept på det och sen hade affären stängt då, så det enda jag kunde göra som vi hade allt hemma till var knäck. Tog nog en timme att gör den, men det var det värt, har smakat ett par bitar och den är helt ljuvlig =) Duktig jag är på att baka och så, haha... Får smaka en bit eller två imorgon med när de har hunnit stelna helt...
Imorgon hoppas jag att det inte regnar och så, tänkte ut och rida en sväng och sen kanske göra wienernougat och/ eller chokladkola. Får se hur det blir med det. Kanske ska vänta lite med det så det är kvar till julafton, hehe...
Nä, nu ska jag läsa lite i en bok som jag läser till engelskan så jag blir klar med den någon gång, sen ska jag sova!
Ciao!

Min stackars stortå!

Jag har ägnat hela kvällen på akuten idag, lagom kul va? Sparkade imot me tån och efter en stund fick jag skitont och kunde knappt gå... Körde ner till mamma på jobbet (vilket också gjorde ont vill jag lova) så hon fick se och hon ringde till vårdcentralen och så. Så om det inte svullnaden hade gått ner lite senare skulle vi till akuten och där öppnade det tydligen inte förrän vid 17. Vi var där kvart över ungefär, väntade lite sen kollade en på tån, sen skickade hon oss vidare, där väntade vi ett tag sen fick jag gå in i ett rum. Gissa hur länge jag fick vänta där... Lite mer än en timme!! Läkaren kom in och kollade och kännde lite och skickade upp mig till röntgen, jag fick åka rullstol dit :P har aldrig gjort det innan, hehe... på röntgen gick det i alla fall fort och när det var klart så skulle vi dit vi var innan dess och vänta och få svar. Det tog ca. 1,5 timme. Efter det så fick jag prata med en annan som jag fick en bild av foten av så jag fick se var den var bruten och några Panodil så jag klarar mig tills imorrn. Skulle ta två innan jag gick och la mig och sen en var 4-6 timme, eller två om jag hade jätteont. Så jag ska knarka Panodil med, haha...
Ja nu har ni fått veta hur min kväll såg ut, plus två cheesburgareMcD efter för jag va svinhungrig. Och så såg vi FEM vildsvin på vägen hem. Spännande kväll alltså!


Ser ni svullnaden? kanske svårt att se på bild, men det är ganska mycket...

Stan

Godkväll!
Sitter här och kollar lite på TV, men ska snart gå och lägga mig.
Idag har jag varit ledig, så jag åkte in till stan. Mötte Elina där inne, så jag fick lite sällskap =) Köpte en julklapp till min älskling och ett nagellack till mig. Sen åt vi sallad på Trendie, gott!
Imorrn ska jag till skolan, blä... tur att det snart är lov :P
Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska läsa lite först. Sov gott!

RSS 2.0