Gonatt

Kollade precis på Private Practice, lr vad det nu hette, va rätt bra i alla fall.
Skönt att det är fredag imorrn, har bara en timme matte, sen ska jag jobba och kanske rida efter det. Hoppas att det blir fint väder bara, va ju rätt skönt ute idag :) Imorrnkväll ska jag kanske med en kompis in till stan och festa, va längesen jag va ute så de blir nog kul.
Nu ska jag lägga nej och läsa innan jag ska sova.
Sweet dreams!

Idag...

...har jag varit i skolan, tråkigt värre, men fick sluta redan lite efter 11 istället för 15.15!! Det var ngn utbildningsmässa i stan som vissa ville på, men inte jag men jag fick ju sluta iaf. Så jag har jobbat lite idag också sen har jag varit ute och ridit. För omväxlings skull var det fint väder att rida i. Butterfly va jättepigg me, började gallopera hela tiden typ. :)
Nej, nu ska jag fortsätta med en bild jag håller på med i photoshop.
Ha de brau

Tja!

Är hemma hos älsklingen nu, han är ute med Fjant nu, annars slappar vi bara. Får se om det går ngt bra på tv nu...
Fan vilket pissväder det är, regnar o blåser som fan rent ut sagt. Hoppas det blir bättre imorrn så vi kan ut och rida då, har fått skjuta upp de två ggr nu....
Måste göra några uppgifter till imorrn kom jag på, får börja med det nu...
Ha det gött!

Fronda!!

Halloj!
Ni kan inte gissa vem jag fått mail ifrån idag! Men ni har väl läst rubriken.... wiiie, fick svar snabbt, haha fan va coolt! Kan bara säja att jag ÄLSKAR FRONDA!! Han e grymt bra så ring o rösta på honom på lörda för fan!!! Jag ska lätt göra det iaf :D (Han ska va med i melodifestivalen om ni inte visste de)
Nog om de... Har haft provet i samhälle nu, gick nog rätt bra, skrev mkt iaf. Bara en sak. VARFÖR ÄR JAG ALLTID KLAR FÖRST PÅ PROVEN?? Är mkt ofta så. Om jag inte är klar först så e jag en av de första. hmmm... ja ja, gött o komma där ifrån iaf :)

image6

image7
Ett stort plus är ju att han e rätt snygg också... :D

Tisdag

Hallo!
Slutade skolan för dagen för en stund sen och nu sitter jag här o käkar havregrynsgröt. Hittade inget annat ätligt och va svinhungrig...
Har prov i samhällskunskap imorrn, undrar om hon tänker sätta ig på mej igen. Hon sätter lixom inte poäng o så utan bedömmer provet som helhet ist och sätter betyg så, jag tycker att det är helt cpigt. Hon tycker nog om att ge mej ig iaf, kärring!!! Ja ja... Känns som att detta provet kommer gå bättre iaf :)
I eftermidda ska jag ut och rida, om det inte fortsätter regna vill säja.... Så jag antar att det inte blir av, typiskt eftersom min häst har stått så länge nu... Får hoppas att det blir fint väder imorrn istället.
Ska kolla lite på webtv nu.. Ha de bra!

Gokväll

Ska faktist gå och borsta tänderna nu och gå och lägga mej och läsa lite. Börjar bli trött nu, men gick ju upp vid sex imorse. Imorrn behöver jag inte gå upp förrän halv åtta. ZZzzzzZzz..... Jag är så morrontrött! Hehe.
Kollade på andra avenyn innan, slutade så sorgligt denna veckan :'( *snyft* Älskar andra avenyn, jag och Håkan brukar kolla på alla veckans avsnitt på söndagar då de läggs ut på nätet :) Men det blev idag ist och utan Håkan :(
På tal om honom måste jag bara ringa och säga gonatt till honom, har bara träffat honom lite grann idag.
Haha, fick precis ett godnatt-meddelande från honom.  :D
Börjar bara gäspa mer nu, så godnatt folket!


Tja

Sitter här hemma hos mamma och pappa nu, älsklingen är sjuk så det är bäst att hålla sej borta :P
Var i djuraffären och köpte en ny höpåse till Flyfly och ett jätteben till Fjant... hehe, va typ en halvmeter långt.
På multimedian idag fick vi reda på att vi skulle göra en reklamfilm. Skitsvårt att komma på vad den ska handla om bara! Som tur e så e vi två & två, hade aldrig klarat de själv... hehe.
Just de, fick ett mail för nån veckan sen från en som föder upp hundar, rasen heter Lancashire Heeler, dom ska kanske ha valpar nu i vår, vill ha en sån! Skitsöta o goa är dom :) men får se hur det blir. Själv hade jag kunnat köpa en direkt, de e bara det att mamma och pappa inte tycker att det är en bara ide.... föräldrar asså... grr... Hade såklart tagit hand om den själv och så... Men men.
Nu ska jag speeela, haha.
Ha de!

Busskort

Halloo!
Har haft 2 timmar matte idag, ska ha 2 timmar multimedia snart. Hade prov innan lovet i multimedia, men var sjuk den dagen, hoppas jag inte ska göra det idag för jag ka typ ingenting känns det som... :( men men. Har hämtat busskort idag också, har ju typ flyttat.
Ska snart sticka till skolan igen :(
Ha de gött!

Äntligen fredag!

Hello!
Då är det äntligen helg, bara synd att lovet är slut.
Har iaf jobbat ett par timmar idag, annars har jag inte gjort så mkt. När mamma kommer hem igen ska jag ta bilen o sticka till Flyfly o fixa sen ville mamma bli klippt idag. Blir andra gången jag använder min stol...  ;P Ikväll blir det antagligen bara mys med älsklingen eller ngt.

image5
Min Flyfly (Butterfly)

Tandläkaren

Halloj!
Imorse va jag hos tandläkaren, tråkit värre, men det gick bra. Hade bara lite tandsten och lite inflamerat tandkött... Sen var jag och jobbade några timmar. Har även klippt mej idag, bara topparna så det är ingen skillnad.
Snart ska vi käka pizza, är inte sugen på det så jag tar nog ngt annat.
Jaja, ha de!

Onsdag

Hallå!
Nu är min säng här hemma på plats! Älsklingen har hjälp mig att bära upp den idag.
I lägenheten hängde vi upp nya gardiner innan idag, annars har vi inte gjort så mkt. Ska snart dit igen och försöka plocka iordning lite. Efter det blir det en dusch och sen ska vi nog bara ta det lugnt och laga lite mat. Vi har varit så duktiga nu och lagat mat själva! Är inte så ofta vi gör det annars... Men man får väl lära sig, blir såna lätta grejer nu.
Imorron ska jag till tandläkaren... bläää! Hatar det, men de e ju inte så ofta som tur e...
Nej, nu ska jag dra, ha de!

image4
My babe :)

Sportlov

Hallå allihopa!
Nu är det äntligen lov!! Har jobbat lite hos min morbror idag och ska jobba imorrn me iaf.
I helgen har vi haft fullt upp med att flytta. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag just nu, men hoppas att vi kommer i ordning nu i veckan. Det är ju inte så kul att behöva "hoppa" över saker, hehe.
Ska börja städa på mitt rum här hemma hos mamma och pappa. Ska möblera om där lite också :)
Ha det bra!

Fredag

Hallo!
Äntligen FREDAG! Har bara en timme matte på morgonen sen slutar jag, men sen skulle jag göra omprov kl.14 egentlingen, men fick göra det direkt efter ist. Tror att det gick bra denna gången, hoppas iaf det.
Igår kom älsklingen hem med rosor till mej, han kan va gullig ibland :) och sen va vi iväg och åt kinamat. Efter det var vi i lägenheten och plockade upp lite saker från lådorna. Imorgon ska vi köra med släp och ta de stora sakerna, men det går nog ganska snabbt.
Snart kommer Håkan och hämtar mej, ska in till stan och storhandla. Hoppas att det går fort!! e ju inte speciellt kul...
Pappa fyller år idag också vet inte hur mkt riktigt, men ännu mer gubbe ;) Ska ha midda me familjen +mormor o farmor imorrnkväll.
Måste dra nu! Puss o kram

image3

Torsdag

Är hemma från skolan idag, mår inte riktigt bra men hoppas det blir bättre till ikväll... Jag och älsklingen ska väl till lägenheten då, hoppas det finns el där nu!! På lördag ska vi flytta alla stora saker som vi inte kan ta i bilen, flyttade en hel del låder och småsaker igår.
Ska byta adress me så jag får busskort, blir lite dyrt att åka till skolan när jag är där annars...
Nej nu ska jag ringa till syrran och så.
Ha de bra gott folk!

Go'kväll

Kom hem för en stund sen. Har varit i broby och kollat på lägenheten. Den var jättefin! Så i helgen blir det till att flytta. Ska börja innan att flytta mindre saker. Så min helg är räddad...!
Nej nu ska jag gå och lägga mej och läsa lite för ett prov på torsdag... Har sovmorron imorrn me! vilket jag aldrig har annars, börjar 8.05 varje dag.
Godnatt!


Tjoo

Har precis kommit hem från skolan, ska snart ha idrott sen slutar jag. Har gjort samhällsprovet idag, hoppas jag får g iaf.
Sen ska jag till hästen och fixa och sen ska jag följa med älsklingen till Broby. Han ska på sån hälsokontroll, sen ska vi kolla på en lägenhet.
Så i helgen ska han antagligen flytta. De e så jävla tråkigt att flytta bara. men men... Ska antagligen hämta en frisörstol med +shamponingringsstol som jag ska köpa av en frisör jag känner. Jag har ju typ allt annat :)
Nope, nu har jag inget mer att skriva.
Ha de!


Hello

Har inte så mkt att göra just nu, men Elina kommer nog hit snart. Tanterna (våra mammor) ska ut och gå idag.

Vill ändra designen på bloggen, vill göra en egen design, men vet inte hur man gör... Men det kanske kommer så småningom.... :)

Kom precis på att jag har samhällsprov imorrn... Inte favorit ämnet direkt men får väl plugga lite på det sen...

Vill ha en sån här ring (lr varför inte alla?) tycker att dom är sjuk snygga :)
image1

Välkommen till min nya blogg!

Hello folks!

Startade en egen blogg här idag, får se vad som kommer att hamna här :)

Är iaf en tjej på 18 somrar från skåne, går specialutformat program 2 året (fast egentligen 3:e) på Stenforsaskolan.
På min fritid är jag med min pojkvän, Håkan, rider min pålle, Butterfly och busar med min lilla hund Blesse.

Hmm, vet inte vad jag ska skriva mer nu.... e de ngt får ni fråga.

Ha de gött! /I

RSS 2.0