varmt!

Tjoo!
Ja, som sagt är det väldigt varmt idag, men det är ju rätt skönt, så man ska inte klaga... Har solat lite idag också, men orkade inte sola så länge, men jag börjar nog få lite färg iaf, har rätt svårt för de.. :(
Får se om någon vill hånga med till Hässleholm ikväll, annars ska jag nog bara vara hemma idag... Håkan ska ju till Hässleholm, men han ska köra en bil där, så jag kan ju inte gå med honom :(
Ja, ja, ska försöka komma på något att göra, men det blir väl till att sitta här en stund till iaf.
Ha en bra dag!

Freeeedag!

Hallau!
Vilket skönt väder det är idag, har varit ute och solat lite, riktigt gött va de. Sen kom Mia och jag fägade håret på henne :) sen tog vi bussen till broby, så nu är jag hos älsklingen. Vi har satt upp två hyllor i sovrummet, jättetjusigt blev de!
Nä, ska duscha nu, ha en trevlig kväll!

Gangsta's paradise

Helluu..
Sitter här och lyssnar på musik, Gangstas paradise, älskar den låten.
Iaf, idag har jag vatt i skolan lite, bara fick tillbaka lite papper på rättskunskapen i princip, sen hjälpte jag Emmy lite me ett par uppgifter... Sen har jag bara suttit vid datorn typ. Ska väl bara slappa resten av dan, har faktist lite träningsvärk i låren idag, haha.
Nej, nu ska jag återgå till spelet :P
Hejs svejs

Fint väder!

Halloooo!
Är superfint väder idag, sköönt. Har varit ute och ridit en liten runda och nyss har jag varit ute och solat, hoppas jag har fått lite färg iaf. Har tagit på mig träningskläder nu och hade tänkt ut och jogga en runda. Vet inte vad de e med mig, jag brukar ju aldrig träna direkt, men idag e jag faktist sugen på de, haha.
Jaja, ska dra nu så jag hinner hem och duscha innan middan e klar sen. Puss hej!

Lördag

Halloj!
Jao, då e de lörda idag och vi ska på 55-års kalas idag hos syrran och jonas. Fan va gamla dom är, hehehe... Nä, dom har lagt ihop sina födelsedagar, så dom e inte riktigt så gamla faktist.
Snart ska jag upp till hästarna och ge dom mat, sen ska jag hem och då e förhoppningsvis redan Håkan här och sen ska vi köra dit. Dom har lixom öppet hus.
Nej, ska snart byta om till hästkläderna, hejdåå

Grr...

Har hållt på att kladda i Photoshop och gjort ny header till bloggen, men de vill inte som jag vill, så jag får ha den jag har ett tag till... Men de e väl bättre än de va innan, hehe.
Ska käka nu, hejs!

Stan

Hallå!
Åh, va skönt väder de e idag. Har varit inne i stan och hämtat Håkans ring. Hade för mycket kläder på mig märkte jag, men jag hade brottom till bussen....
Snart ska jag åka bussen hem också, sen ska jag kanske till hästarna och antagligen sola lite, de behöver jag, haha...
Nä, ska snart traska iväg till bussen, får ta den som går inne i byn, hej hej!

Helg för mig!

Hellooo...
Ja, då är denna skolveckan slut för mig, väldigt gött har jag det just nu and I like it! Ju mindre skola desto bättre ju :) Gjorde typ sju stycken kunskapsprov idag på rättskunskapen, två som alla gjorde och sen va de ngt jag hade missat och nårra som inte va godkända, men nu är alla godkännda! Ska göra den sista uppgiften till religionen och multimediaprovet, sen tror jag inte de e mer kvar innan sommarlovet :D Väldigt sköööönt...!
Nu ska jag bara slappa, sen ska jag hem till Håkan när han slutar.
Nä, har inget mer o skriva, så ha de sau jävla bra :P Hejs

Annonsen

Såg att den hade kommit ut nu.
http://www.blocket.se/vi/16495935.htm?ca=23_8_s
Nu måste jag sooova....

Godnatt

Jaha, idag har jag sovit länge, för länge.... Sen har jag pluggat lite grann och klippt mamma. E fortfarande sjuk, men de har blivit bättre, så imorrn ska jag till skolan.
Jag och pappsen har precis satt ut en annons på min kära hoj på blocket. Den hade inte kommit ut än, men den gör de senast imorronbitti.
Måste gå och lägga mej snart så jag orkar upp imorrn, hehe, sov gott!

Fortfarande sjuk...

Jao, idag har jag inte gjort allt för mkt, har bara varit hemma och slöat. Har faktist gjort ett arbete till religionen också, så jag har varit duktig också. Imorrn e jag ledig så jag ska bara slappa tror jag, lär inte orka så mkt annat. Får väl plugga till lite prov också :(
Nä ska kolla på nårra avsnitt Simpsons nu, godnatt!

Sjuk :(

Hallo!
Sitter själv hemma hos älsklingen, dom e på kalas hos deras morfar, men jag kunde inte följa med för jag har gått och blivit sjuk :(
I fredes va jag och Håkan och nårra till på Banken, va lite bakis igår, men sen blev jag sjuk på riktigt, de suger! Iaf så innan jag blev sjuk igår va jag me syrran och jonas i Hässleholm på hundutställning, men såg inga Heelers :( Ja, ja, de va ju kul iaf.
Nej nu pallar jag inte bskriva mer, ska fortsätta kolla på Simpsons :P
Ciao!

Fredag!

Halloj!
Jaha, idag har jag inte gjort allt för mkt. Sov länge, skönt, sen har jag bara käkat lite frukost och packat ihop lite saker som jag ska ha med till Håkan. Får se om jag kan åka med han när han slutar kl. 13, vilket e ganska snart. Ikväll ska vi grilla, gött! Känns som vi bara har grillat en massa senate tiden, men de e ju så jävla gött :) Ja, ja, de kommer säkert bli skoj iaf, ska va nårra stycken och så blir de väl nårra cider på de me, hehe...
Nä, måste dra nu, ha de fint!

Tjoo!

Jao, va nårra dar sen jag skrev nu, e dålig på de, haha...
Iaf, idag har jag vatt i skolan lite grann och sen var jag hos hästarna. Sen har jag klippt två pers och efter de har jag bara latat mej.
Igår va jag och Feffe inne i stan. Tog två nya hål i brosket i vänstra öra, så tjusigt e de. Gjorde inte speciellt ont, men idag e de faktist lite ömt... Köpte även ett par nya dojjor och en present till Håkan som han ska få på 2-årsdagen, han kommer bli så lycklig ;)
Nä, nu ska jag snart sova, fast jag e ledig imorrn ;P Godnatt!

Lördag

Halloj!
Va ett tag sen jag skrev här... Har väl inte hänt speciellt mkt.
Igår va jag i stan och grillade och förfestade, sen blev de vidare till grand och class, skitkul hade vi iaf :)
Idag har jag också käkat grillat här hemma, gött!
Nä, ska ta och kolla på en film nu, eller något. Ha de gött.

RSS 2.0