Sunday

Hallå!
Har inte hänt så värst mycket idag, varit hos hästen och hämtat spån bara. Nu väntar jag på att Ronnie ska komma och hämta mej, vet inte riktigt när det är bara...



Igår hade jag min fina klänning från Gina Tricot på mig och midjeskärp från H&M


Invigde även mina strumpbyxor som jag köpte i ullared

Festen

Tja!
Klockan är snart två på natten och jag är uppe. Kom hem från festen för en stund sen och så såg jag att datorn var igång och Ronnie va inne på msn, så jag snackar lite med honom nu.
Nu skulle han sova, haha, men det ska jag också göra.
I alla fall så var det kul på festen, tack gumman! =)
Sov sött!

Party tonight =)

Tja!
Idag har jag varit ute och ridit, sen har jag käkat och dushat me. Använde den duschgelen och bodylotionen som jag skrev om igår, jag luktar bara honung nu =) Blesse tyckte nog att jag luktade gott också för hon försökte slicka på mig, men de fick hon inte, haha, hon ska alltid göra det när man smörjt in sig med något, bara synd att hon har en taskig matte ;)
Halv åtta ikväll kommer Danne och hämtar mig, han ska också på Emmys fest, så vi åker tillsamans dit och hem.
Fram tills dess ska jag äta, blir lax med romsås och potatis me förståss, en av mina absolut favoriträtter, älskar både lax och romsås ju =) Brossan och hans tjej kommer också tror jag... Sen ska jag leta upp min tomteluva och göra vid mig. Ska vara jultema på festen, så jag ska se om jag hittar tomteluvan, alltid lika kul att leta fram sånt man använder sådär en gång om året, eller hur?
Jeje, ska se om det finns något på tv eller något nu... Älsklingen var tydligen flyttkarl idag åt någon så jag kan inte hälsa på honom... :-/
Ha en bra dag!

Vad jag gör med "Ica-shampo"

Hej igen!
Ja, ikväll har jag inte gjort så mycket. Kollade på Robins och efter det rengjorde jag mina sminkborstar. Det behövs ibland kan jag säga och det märker man när man rengör dom! Inte trevligt. Jag brukar ta en skål med ljummet vatten och lite shampo i och rengöra borstarna i, man kan få byta vatten några gånger om man har flera borstar och sen sköjer man de under rinnande vatten. Efter det tar man nytt vatten i skålen och balsam i istället och tillslut sköljer man av det under rinnande vatten också, sen är det bara att torka av dem lite och lägga de till att torka på en handduk, hur lätt som helst och det går fort också! Så nu är det bara till att rengöra alla era sminkborstar, ni som slarvar med det =) Jag tar även de billiga shampona till det, det duger till detta ju.

Hittade shower gel, bodylotion och badskum i garderoben idag, fick nog det i julklapp sen har de hamnat där och så har de blivit bortglöma, men imorgon tänkte jag att jag skulle använde de. Vet inte om jag använder badskummet, badar inte så ofta, men det kanske är dax för det?


Söta flaskor va? De lukar honung. Jättegott!

Fredag

Godkväll!
Har precis käkat kvällsmat nu, proppmätt blev jag. Vad som händer resten av kvällen har jag ingen aning om. Ronnie ska iväg så honom kan jag inte vara med och orkar inte vara så social idag heller.
Imorrnkväll ska jag på fest hos Emmy, blir säkert skitkul =) Just de, ska se om jag kan hitta något juligt att ha på mig, tror jag har en tomteluva någonstans, eller något annat. På förmiddagen ska jag ut och rida me, hoppas det inte ska regna eller något sånt.
Pallar inte skriva mer just nu, ska gå och ta lite godis och se om det är något kul på TV:n annars kan jag läsa Gossip Girl ju =)
Ha en trevlig kväll!


GratisMode.se

Hallo!
Tänkte tipsa er om en sajt där man samlar poäng och får presentkort. Det finns flera olika ställen som man kan välja att få sitt presentkort på och det är lätt att samla ihop poäng!
Ni får gärna använda denna länken, så blir ni värvade av mig och det är helt gratis!

Me today

Idag tänkte jag också körs till med en outfit, inte varje dag det, haha.


Lila t-shirt från H&M
Hängslen också från H&M
Jeansen är gamla men kommer från Blend




Välanvända jeans, hehe :P




hmm....

Snabbvisit i skolan

Kom precis hem från skolan igen, lärarens unge hade ögoninflamation eller något sånt, så biträdande rektorn (tror jag det var) delade ut böckerna till B-kursen och sa vad vi skulle göra sen traskade jag hem igen :)
När mamma ska tillbaka till jobbet sen tänkte jag skjutsa henne sen köra till stallet så jag har det gjort och sen köra hem och byta om och sen ska jag också jobba lite. Skönare att göra sånt innan jag ska jobba, annars hade jag fått dit i eftermiddag...
Ja ja, ska äta lite frukost/lunch nu tänkte jag, ha en bra dag!

Ont i hjärtat?

Godkväll!
Nu ligger jag i sängen och väntar på att min älskling ska komma hem och logga in på msn så jag får prata med honom lite innan jag ska sova. Jobbigt attt sms:a hela tiden ju.
Det typ krampar till i hjärtat lite då och då, började för lite mer än en timme sen kanske. Känns som det är hjärtat i alla fall, är där vid om inget annat. Men jag tycker det är lite bättre nu... Ja, ja, jag överlever väl de me antar jag :)
Ikväll har jag slappat framför TV:n, har kollat på 2½ män, design Simon och Thomas och lite My name is Earl typ.
Imorgon börjar Företagsekonomi B på förmiddagen och sen ska jag jobba och till stallet och kanske till syrran och låna en bok, i alla fall kolla i den och sen ställa lite frågor till henne. Är till mitt projektarbete. Det går jättebra med det! eller INTE..... Blä på det, haha... Bryr mig inte om jag får ig för jag kommer inte direkt överanstränga mig på det om man säger så, men vill ha betyget så jag får slutbetyg sen ju. Varför måste man egentligen göra projektarbete? Jag går specialutformat program och kan inte göra något som har med de ämnena jag läser att göra, jag kunde få läsa ett ämne till och få ihop de poängen så i stället tycker jag. Hoppas dom kommer ändra det där på något sätt, fast jag kommer ju inte vara med om det själv i så fall, men ändå.
Ja ja, nu kom darling in på msn, så godnatt!

Snow

Halloj!
Idag har det snöat här, rätt mysigt faktist. Bättre att det är kallt och snöar än att det regnar tycker jag.
Tänkte berätta vad jag har gjort i helgen lite kort bara, ska snart duscha och sen käka. Blir lax idag, älskar de :)
I fredags så var jag hemma, red på dagen och på kvällen åt vi langos och sen till efterätt blev det chokladmoussé som jag hade gjort, mums!
I lördags så var det Granada och innan det var det förfest i Visseltofta, det var kul, synd att det inte var mer folk på Granada bara...
Igår så var jag ute och red och sen var jag med Ronnie resten av dagen och tog det lugnt.
Idag har jag jobbat lite och varit hos hästen och har nästan precis kommit hem. Får se vad jag ska göra ikväll, lutar nog mot att sitta framför TV:n om det är något bra eller kolla på en film om inget annat dyker upp. Kanske ut och gå med Blesse en runda också :)
Nej, måste duscha nu så jag är klar tills maten är klar, hungrig!!! hehe...
Ha de!

Today

Nu ska jag snart sova, men tänkte skriva en rad eller två här först.
Idag sov jag länge, sen var jag hos hästen och sen klippte jag mormor. Sen är nästan mitt balsam slut, så jag körde till lönsboda och köpte nytt. Annars har jag typ bara kollat på TV och slappat.
Hade en kruka med döda blommor i (oops..) som jag och mamma planterade en murgröna i istället som jag nu har i fönstret, blev rätt bra, tycker den skulle vara lite mindre, men men...
Imorgon ska jag och mamma till Ekohallen, vet att det heter Eko men tycker de låter så dumt... haha... Ska köpa lite saker till hästen bara och så ska väl mamma me handla då. På kvällen så kommer Ronnie hit och sen ska nog syrran och hennes gubbe komma och käka chokladmoussé. Jag och pappa ska göra de, så jävla gott är det och det var längesen vi gjorde de.
Nej måste sova nu, sweet dreams!


Godnatt!

Nu har jag borstat tänderna och allt och är redo att sova.
Idag har jag jobbat och sen träffat Ronnie, bara synd att han va tvungen att sticka hem redan klockan 20, tror faktist han skulle hem och sova ;) haha så trött som han är nu när han jobbar förmiddag. Annars har det inte hänt så mycket idag.
Imorgon ska jag jobba på förmiddagen ett par timmar, sen ska jag till hästen och sen till skolan. Enda lektionen denna veckan, I like it! Och det är bild och form, så det är en rolig lektion me :) Måste till Lönsboda imorgon med, ska köpa balsam, mitt är snart slut och nej, jag kan inte köpa det i affären, ska vara riktiga grejer, haha :P
Nej, måste sova nu! Sov gott!

Shoes

Har inte orkat skriva på ett tag, haft annat att göra :P
I fredes var jag en sväng i stan och köpte de där älskade skorna jag hittade, hehe... Tidig julklapp till mig själv, eller något... Sen på kvällen var jag hos Patrik och kollade på film, Narnia - Prins Caspian, den va bra, har dock inte sett den första än, men min lille älskling har tydligen den, så vi ska kolla på den en dag.
Igår så var jag med älsklingen typ hela dagen också, va hos en kompis till honom, sen hemma hos mig och kollade på film och tog det lugnt.
Idag har jag också varit med min älskling, kollade på den senaste Futurama filmen :D kollade på den första igår. Ska bara se den andra me... :)
Ja det är ungefär det som har hänt denna helgen... Just de, i onsdags och torsdags hade vi som läser Bild och form stendagar, så vi gjorde en stenskulptur typ, den blev inte klar så stenkillarna skulle nog göra klart den. I alla fall så bestämmde vi att det skulle vara en sorts sittplats för den ska stå på ett ställe sen utanför Lönsboda med andra stenkonstverk :) Vi fick göra egna modeller för några veckor sen och det var min som vi gjorde, lite kul att det är min ide vi har gått efter, kanske inte exakt, men på ett ungefär, med två sittplatser med ryggarna emot varandra och texten på dan :) och i torsdags var Norra Skåne där och fotograferade och så, men jag gömde mig, så förhoppningsvis är jag inte med på någon bild :P
Detta blev långt, så jag ska avsluta med en bild på mina nya älsklingar :)


Köpta på Din sko, 399 kr. Mätte att klacken är ca 11 cm :)


Snyggare i verkligheten tycker jag, men såhär ser de ut.

Psykist sjuk va de ja

Körde till stallet idag och när jag kom dit så stod där en kvinna jag aldrig sett innan nere vid huset. Gick ut ur bilen och hon började prata med mej som om vi skulle känna varandra. Jag sa att jag skulle köra igen och då frågade hon om hon fick följa med, jag bara "nej, det går inte" typ. Sen körde jag och sen ringde jag hon som jag har hästen hos, så hon fick köra hem och kolla. Så hon körde hem sen kom hennes pappa dit, sen ringde hon mig och sa att jag kunde komma när jag ville för dom var där och dom hade ringt polisen. Så hon fick väl följa med herr polis sen, hon hade typ samlat på sig saker och skulle typ vila eller så i deras lekstuga. Helskum va hon, märktes lätt att hon var psykist sjuk kan jag säga. Hennes tänder såg ut att vara helt uppruttnade också, blä!
Ja, de e nog det läskigaste jag varit med om, haha, på länge iaf :P Va rädd att hon skulle hitta på något med hästarna, men vet ju aldrig med såna, men det gjorde hon som tur var inte.
Nu ska jag kolla på Coyote Ugly.
Ha de fint!

Tjo

Har inte orkat skriva i helgen och så, men i lördags var jag inne i stan och festade och i söndags var jag med Ronnie hos hans farmor och farfar och käkade. Så jag har varit med honom hela helgen :) Igår hämtade jag min klänning från Style by stars på posten och den passade bra! Får se när jag kan använda den nu bara. Sen var jag och hälsade på syrran en stund och sen hälsade jag på min kusin när jag ändå var i lönsboda, trevligt.
Idag har jag varit uppe i hyfsad tid också och va hos hästen, sen var jag inne i stan, köpte bara ett skärp som man ska ha i midjan typ. Innan de gjorde jag något annat, vad kan jag inte avslöja än, hehehe... Men jag har dubbelt så mkt av något iaf ;)
Hittade ett par skitsnygga skor på Din sko, dom önskar jag mig i julklapp älskling ;) (Skickade faktist en bild på dom till Ronnie ;) )
Nä, ska kolla på Simpsons nu som e på TV:n :) Ha de fint!


Bar-B-Ko

Hallå!
Igårkväll var jag och älsklingen inne i stan och käkade på Bar-B-Ko, jättegod mat var det. Tycker vi kan dit fler gånger (A) hehe.... Sen åkte vi hem till mig och glodde lite på tv innan vi gick och la oss.
Ska till stallet snart, sen duscha, sen vet jag inte vad som händer. Får se om det blir någon fest eller något, om jag orkar då alltså... Vad lat jag har blivit...
Nu ska jag dra till min pålle, ha de fint!

Sängdax

Godkväll!
Idag började jag sent, så jag sov länge och var hos hästen innan skolan, sen gjorde jag klart Starta eget uppgiften. Hoppas de duger... Gjorde inte det så noga och så och undrar hur man ska redovisa det. Är väl bara till att säga typ vad man har gjort och så då, ja ja, det blir nog bra. När det är klart imorgon så är Företagsekonomi A klar, så nästa vecka börjar B-kursen som jag också ska läsa.
Kom på en sak till jag måste göra tills imorgon, men det är inte mkt. Får göra den nu då. Sov sött!

style by stars

Godkväll!
Idag har jag inte gjort allt för mkt, det vanliga och så har jag gjort lite på Starta eget uppgiften.
Beställde en klänning från style by stars idag me, hoppas den kommer fort =)
Har ingen aning om vad jag ska göra nu, kanske kolla på en film.
Jaja, ha de gött!


Bilder: Style by stars
Skitcool rygg va? =)

Godmorgon

Jag var uppe tidigt idag, vid halv åtta, har varit en runda i skolan och pratat med en lärare, sen gick jag hem och åt frukost. Om en timme ska jag tillbaka till skolan och ha företagsekonomi, ska göra den starta eget uppgiften, hade kunnat göra den hemma men det är ju bra att vara där om man behöver hjälp med något.
Ska vila lite nu, är lite trött fortfarande...
Ha en bra dag!

Måndag!

Hallo!
Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem, ska ta bilen till hästen tänkte jag. När jag varit där ska Ronnie komma hit, vet inte vad vi ska göra.
I helgen har jag typ bara umgåtts med Ronnie. I lördes åt vi middag his hans mamma och på kvällen hälsade vi på en kompis till honom. Igår kollade vi bara på film och tog det lugnt.
Idag har jag varit ledig, men imorgon ska jag till skolan igen... :( Men nu kommer jag bara gå tre dagar i veckan de närmsta fem veckorna, gött! :D men har en del att göra, måste komma igång med mitt projektarbete och så... 
Nu ska jag dra igen, ha de fint! 

RSS 2.0