Vad ska man göra ikväll?

Hallau!
Kom typ precis hem från älsklingen, träffade honom en snabbis bara för sen skulle han iväg igen. Har ju knappt träffat honom i veckan :( Men men...
Väntar på att maten ska bli klar, är hungrig nu, har bara ätit min supernyttiga frukost, hehe...
Nä, nu har jag brist på saker att skriva, men inte på saker att göra. Det är jobbigt, haha!
Ha en trevlig kväll!


Hmm, jag borde ta kort på andra saker :P


Fredag!

Halloj!
Idag var jag uppe vid halv elva och stack direkt till stallet, skönt att ha det avklarat =) Kom hem och käkade frukost, tre mackor med Nutella på och ett glas julmust till det, nyttigt va? Haha, jaja... Ska snart duscha, tänkte göra hårinpackning och sånt idag, var ett tag sen nu och det behövs ibland =)
Igår snöade det i Sibbhult, men det la sig inte, men ändå lixom. Har det snöat hos er något?
Duschen nästa, hörs!

Ett stycke lista för skojs skull =)

Vad blir ditt namn baklänges: Adi

Har du gjort en snöängel i år: Nej.

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus: Tror jag bara legat på uppvaket typ när jag hade opererat ögat.

Platt eller lockigt hår: Lockigt :-/

Vad gör du när det regnar: Sitter vid datorn, läser kollar på film...

Har en dröm gått i uppfyllese: Jajemän

Vad har du för startsida på internet: justid.blogg.se  :$

Vem ringde du senast: Pappsen

Tycker du att sengångare är söta: Nope

Har du haft vattekoppor: Japp

Har du någon gång testat karate: Nej

Vilken mobilsingnal har du: En låt från filmen Torkel i knipa =)

Första sporten du gick på: Fotboll tror jag, usch!

Vad längtar du mest till just nu: Hmm... jullovet kanske, haha!

Hur gammal har du tänkt bli: ja, över 70 iaf. Inte lönt att dö nu när skolan snart är klar och sen måste man ju få ta ut en del av pensionen, annars är det väl inte lönt att jobba typ, hehe...

Kan du gå ner i spagat: nej...

Höga eller låga strumpor: Ehm? Båda kanske

Vad är du mest rädd för i hela världen: Stora äckliga fåglar typ, lr jag vet inte, hehe...

Har du varit kär i en kändis: Kanske lite i Fronda :$ hehe...

Läser du på baksidan av mjölkpaketen: Aldrig

Röd,grön,blå eller gul mjölk: Blå i så fall, men vi köper ingen sån mjölk...

Vad har du för färg på ditt påslakan: Vitt med får på =)

Vad ska du döpa dina barn till: Vill inte ha barn men skulle jag få en flicka skulle hon heta Roxana.  (min framtida hund ska heta det, lr Roxy)

Sol eller snö: Sol

Är du mörkrädd: inte så värst

Riktig gran eller plastgran: Riktig

Tänt eller släckt när du ska sova: släckt, mörkt ska de va

Godaste drickan till frukost: O´boy

Senaste lästa bok: Gossip Girl - Ingen gör det bättre


Håller på att läsa; Gossip Girl - Fiender i vått och torrt

Vem kramade du senast: Blesse =)

Duscha eller bada: Duscha

Kan du ditt mobilnr utantill: Ja

Har du tråkigt: Ibland

Hur tar du dej till skolan: Går.

Vilken färg har din jacka: Svart

Är du höjdrädd: Ja

Vad var det senaste som fick dej att skratta: En ful tröja på Åhlens tror jag, hihihi...

Vad ska du göra nu: Ta det lugnt en stund, sen duscha.


Såhär såg jag ut när jag var ung!


Ja, det var tider det.... Haha!

Tror jag och Blesse var dom ända som var ute ikväll. Tog på mig jackan, halsduk och mössa för jag visste att det skulle vara kallt, dock hade jag glömt att det var pissväder ute, så när jag öppnade dörren så blåste det och regnade, jaja, vi överlevde det med! :D
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och vänta på att Ronnie ska komma hem och logga in på msn. Nördigt det lät, men det får man vara ibland =)
Sov sött!

Att jag aldrig kan vara nöjd!

Nu har jag gjort en ny header och lagt upp, men nu måste jag ändra färgen på bloggen, eller? Gränsfall att jag kan ha det såhär, hmm.. Får väl ett ryck ganska snart och ändrar det där, hehe... Antagligen kommer jag också att göra nya headers nu när jag har photoshop, haha. Kan inte låta bli, vill bli bättre på det me, det jag gör är ju inte speciellt avancerat...
Undrar vad det är med Blesse idag, hon har varit hos mig jättemkt, det brukar hon inte, hon är alltid hos mamma annars... Hmm, jaja hon är väl mattekelen idag =) Tänkte att jag skulle gå en runda med henne nu, min tuttis =)
Bye!


Tror hon ska få ha sin döskallescarfs idag, men det är väl inte lönt, ingen som ser det ändå antagligen :/

Regn, regn, regn

Tjo!
Ja, det bara regnar här, det har det gjort heeela dagen, tråkigt sånt.
Gick upp vid 8.30 idag sen åkte jag in till stan med Elina, hon skulle köpa hårfärg, men sen ångrade hon sig så det blev inget färgande. Direkt när vi kom in så åt vi frukost på Darins (iaf min frukost :P) som bestod av en macka med skagenröra och en kopp varm choklad med grädde och marshmallows till det, gott, gott. Sen kollade vi lite i affärer, skulle inte köpa något, men det blev ett par hängslen. Tycker det är snyggt att ha hängandes till vissa byxor.
När jag kom hem så cyklade jag till stallet, tänkte att det var lika bra att ta det direkt så det var klart, så nu kan jag bara ta det lugnt resten av dagen och kolla på film, läsa och sånt som passar bra en sån här dag.


Hängslen, H&M, 69,50kr

Nu ska jag rädda sista biten kladdkaka som blev över från igår =) Ciao!

Mammas födelsedag!

Hallå!
Sitter här och har precis lagt in bilder på datorn som jag tog på mig själv, haha jag känner mig så ego :P
Såhär ser jag ut idag:


Långt linne/tunika, köpt i Ullared


Svarta stuprörsjeans från Vila, köpta i Helsingfors :)


Örhängena jag köpte i lördes, från H&M


Använde mitt nya smink som jag köpte i lördes, Kajal och conceler från Make Up Store. Kan visa det en dag kanske och skriva lite om det om ni vill :)

Puss!

Onsdag

Hallau!
Idag var jag uppe tidigt, vid halv 10 (tidigt för mig ju) åt till och med frukost innan jag skulle till stallet. Var ute och red idag, var skönt, lite kallt, men jag hade tagit på mig vinterjackan och så, så jag frös inte alls :)
Ska snart duscha tänkte jag sen vet jag inte alls vad jag ska göra... Ikväll ska vi ha midda här hemma me syskonen och så, mamma fyller år. Just de, måste baka en kladdkaka me, har lovat mamma det...
Jag vill till stan ikväll, men bara att det inte går någon nattbuss, svårt att ta sig hem då, alla jobbar ju typ och vill då inte upp på natten och köra....
Ja ja, ska duscha nu, eller göra kladdkakan först, hmmm.... Ha de fint

Väntar

Godkväll!
Sitter här och väntar på att Ronnie ska komma, lyssnar på musik och så sålänge. Har precis borstat tänderna och så, så jag kan gå och lägga mig när han kommer.
Tycker det är så mysigt på rummet, så jag har tänt ljus ikväll också, ännu mysigare då ju :)
Innan idag kollade jag på två filmer, Smala Sussie och Tillsammans, gamla filmer men har inte sett dom innan. Smala Sussie va bra, jätterolig och så men den andra va sådär, gick att kolla på men inte jättebra.
Ska stänga av datorn nu, sov sött!


Tisdag

Tjo!
Sitter här vid datorn och käkar godis, gott :) Haha. Har inte hunnit göra så mkt, bara ätit och varit i stallet, så nu kan jag bara slappa hela dagen om jag vill. Ska nog kolla på film eller något, bara tråkigt att göra det själv, men men...
Borde göra lite på min Starta eget uppgift och lite till projektarbetet, men det tar jag en annan dag (A).
Ja, ska hämta lite vatten nu sen ska jag välja en film, får bli så. Ha en bra dag!

Kunde inte låta bli

Har inte kollat på Andra avenyn än, ska snart göra det. Ändrade min profilbild.
Känner att min lugg är lite för lång, så om jag ska kunna ha den nere så får jag klippa den lite, så jag tänkte föna håret nu så det blir helt torrt och sen klippa luggen litegrann. Brukar ta kniven och skära, mkt lättare :) (Alltså ingen vanlig kniv, utan en frisörkniv, om ni inte fattade de xD) hehe... Ciao!


Ja ni ser själva hur lång den är (plus några mm. kanske :P)

Haha!

Idag har jag varit flitig. Har städat rummet, dammat, dammsugat, bäddat rent i sängen och sånt. Blev så fint tycker jag :) Sen duschade jag och så satt jag och borstade tänderna och pratade med mamma och pappa samtidigt och pappa bara: "Ska du lägga dig nu??" Jag kollade på klockan " Är klockan bara sju??" HAHAHAHA. Där satt jag med pyjamas och borstade tänderna klockan sju lixom. Känns ju som klockan var minst nio i och med det är så mörkt ute. Jaja, tänkte kolla på Andra avenyn nu, sen får jag se vad jag ska göra, kanske sova? Hehehe...




Hängde upp tavlan på Butterfly ovanför sängen också :)






Såhär mysigt är det nu :)

Hello!

Ja, va några dagar jag skrev sen, har inte varit vid datorn alls i helgen faktist. I helgen har jag inte gjort så jättemkt, hälsat på lite folk och sådär. I fredes var jag och mamma på IKEA, köpte gardiner, vaser och ljus, det mesta i lila, skitfint, så igår hjälpte mamma mig med gardinerna och så putsade jag fönster och torkade av där och så, tjusigt blev det iaf :) Just de. I lördes var jag och Ronnie i stan, köpte örhänge, hårnålar, kajal och conceler, sen käkade vi på Graffiti me och på kvällen var Vici här och hälsade på :)
Idag var hovslagaren här och skodde min och syrrans hästar och så, kom hem för en stund sen och har bara ätit nu. Snart ska jag städa lite på mitt rum, damma, dammsuga och plocka iordning det sista och sådär.
Ha det bra!


Bild: IKEA

Ska snart sova...

...men tänkte skriva lite här först :) Imorgon ska jag upp tidigt, vid 8.30-9.00, det är tidigt för mig, haha. Jag och mamma ska till Älmhult, först IKEA sen något annat. När jag kommer hem ska jag rida om jag orkar och så, sen ska jag nog till Ronnie, vi ska väl umgås iaf... Får se om det finns något kul man kan hitta på, blir väl glo på film som vanligt. Haha, ska vi vara hos honom så får han ta ner en film, sist jag skulle göra de så ramlade några filmer över oss... ooops, så är det när man inte är så lång... :P
Ska läsa lite nu, sen måste jag sova så jag orkar upp imorgonbitti..... Godnatt!

Ridit idag!

Kom nästa precis hem från stallet, var ute och red idag, riktigt skönt :) Ska snart duscha och efter det är förhoppningsvis plättarna klara, jag är hungrig nu ju.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Ronnie kanske kommer och så blir det väl att kolla på en film eller något sånt.
Men nu får jag duscha. Hörs sen!


Haha, jag och mina fina poser :P

Nu har jag lov!

Hallå!
Ja, jag har haft min sista lektion för denna veckan och nästa vecka är det då lov. Dock kommer jag väl få göra en del av Starta eget uppgiften då, men fick mycket gjort idag på lektionen tycker jag, så det ska nog gå bra :)
Kom hem för en halvtimme sen och har bar ätit, ska snart cykla till stallet, ska rida idag hade jag tänkt, bra väder också ju :)
Funderar på att åka in till stan imorgon, är sugen på det, men det kanske inte är så lönt om jag ska till Helsingborg i helgen... Får ringa Vici ikväll och se hur det blir :)
Nu ska jag dra, ha en bra dag!

Onsdag

Godkväll!
Idag har jag varit i skolan och imorgon är sista dagen innan lovet! Skönt!
Snart ska jag göra dom sista uppgifterna i boken till företagsekonomi a, sen är det en uppgift kvar, Starta eget, usch! Men får göra den på lovet och på torsdagen efter lovet ska den redovisas.
Får väl göra dom uppgifterna nu så de blir gjort!
Ha de brau!

Ps. Jag fick igen örhänget idag, men de e lite svullet fortfarande :( Jaja, det blir nog bra igen... :)


Tog lite bilder på mig idag, har luggen nere, inte varje dag de :)
(Lite ego får man väl va?)

AJ, som in i ........!!!!

Ja, sitter här me lite sprit på örat, det lät bra va? (Alltså sårrengöring typ) Haha, har två hål i brosket på ena örat och tänkte ta väck dom och rengöra ordentligt. De gjorde jag. Men när jag skulle sätta dit det översta svullnade de och började blöda från de hålet och jag kan inte stänga de örhänget riktigt. Ska säga att de gör svinont, men hoppas de går ner snart, måste ju kunna stänga de, annars tappar jag de när jag sover. Men rent är det iaf, alltid något! Åh, vad det bultar. Sånt man får ta.
Nog om mitt öra! Ikväll har jag varit och gosat med Ronnie, kom hem för en stund sen. Innan dess gjorde jag inte så mkt, va hos hästen som vanligt och duschade och åt, inget intressant me andra ord! Nu ska jag kolla till mitt öra igen och jag ska få igen örhänget hur ont de än gör och om jag så ska stanna uppe hela natten! (Tur att jag inte börjar förrän ett imorrn :P)
Sov sött!

Tråkigt

Jävla skit att det ska regna och så, jag som hade tänkt rida idag... Men får hoppas det är bättre imorrn då.

På förestagsekonomin var jag rätt duktig, fick hjälp me några övningsuppgifter, en gjorde jag mer än halva inlämningsuppgiften, sen har jag bara en sån kvar som jag måste göra klart till torsdag, sen är det den stora uppgiften som avslutar kursen, Starta eget, undrar hur de kommer gå... Men vi ska få tid till den på torsdag så då kan läraren hjälpa till lite om de behövs.
Ska snart till skolan igen, fast jag inte har fler lektioner. Ska lämna böckerna till databasen och sen ska jag kolla med en lärare om hon vill vara min handledare till projektarbetet... Nej, jag har inte börjat med det än, fy på mig! Vet inte ens vad jag ska göra... Någon som har ett bra förslag?
Ska kila nu.


Skolan

Godmorgon!
Är uppe nu och ska snart gå till skolan och ha två timmar företagsekonomi, sen slutar jag. Har ingen lust att gå ut, det ser så kallt ut. Tur att jag har nära till skolan i alla fall!
Måste borsta tänderna nu.
Ha en bra dag!

Ge mig photoshop!

Godkväll!
Gjorde lite i företagsekonomin innan och har precis hjälpt min kusin Feffe med designen på bloggen, hoppas hon blev nöjd. Vill ha photoshop så jag kan göra en header me, vill ha en till mig själv också ju, men får se när det blir...
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske se om jag hittar något gott att äta eller något, hmmm, jaja. Ha det fint!



Tagen med camen, varav den kassa kvalitén, men det är en bild på mig iaf, tagen för ett par veckor sen kanske...


Hmm

Hallå!
Funderar på om jag ska rida idag, men vädret är inte det bästa, hoppas det är bättre imorgon. Ska i alla fall till sen, men tar nog det när mamma kommer hem så jag slipper cykla, hehe, får se hur jag gör.
Nu ska jag fixa lite på datorn o så, ha en bra dag!


Andra avenyn

Så, nu är jag hemma igen. Innan jag sover ska jag kolla på Andra avenyn :)
Imorgon har jag två timmar engelska, sen vet jag inte vad jag ska göra, antagligen träffa Ronnie och kanske rida innan de om det inte regnar. Sen får jag väl göra så mycket jag kan i företagsekonomin me...
Ja ja, ska borsta tänderna nu sen blir det Andra avenyn, sov gott!

Söndag

Hallå!
Idag har jag inte gjort så värst mycket, var ute och red innan, var jätteskönt :) Ronnie gick med, haha, tror han tyckte det var jobbigt ;) stackaren.
Sen har jag bara ätit, gjort lite engelska och så, ska snart till en kompis och kolla på film, pallar inte göra mer läxor ändå, haha...
Ska dra nu snart, så ha en bra kväll :)

Sent

Hallå!
Kom precis hem nästan, har varit hos en kompis och kollat på film och spelat lite Guitarr Hero (eller hur det nu stavas?) Innan idag har jag inte gjort allt för mycket, varit hos hästen och duschat typ, haha, lat jag är.
Nej ska väl sova nu... Godnatt!

Pissväder!

Har precis ätit och nu vet jag inte alls vad jag ska göra, får se om jag orkar göra lite företagsekonomi snart... Eller så kollar jag på en film eller Simpsons. Blir nog Simpsons för de e ju inte kul att kolla på film själv ;)
Känns som fredag idag tycker jag, antagligen för att jag varit ledig hela dagen.. =) Jag har det ganska bra ibland, haha!

Ni glömmer väl inte att bli medlemmar på Gratismakeup och Gratiskläder som jag skrev om innan, kan lägga in länkarna igen. Gratiskläder hittar ni här och Gratismakeup här. Blir ni medlemmar genom dessa länkar blir ni värvade av mig (då blir jag glad) och det ni kan göra på dessa sidor är att samla poäng och sen få presentkort. På Gratiskläder får man presentkort på H&M och Gina Tricot och på Gratismakeup på Kicks! Och det är helt gratis!

Ciao!

 

Trött, tröttare, Ida

Halloo!
Idag är jag svintrött, men har börjat piggna till nu som tur är. Tänkte att jag skulle gå till stallet och få lite friskluft, det borde göra susen...
Så idag har jag inte gjort speciellt mycket, typ bara sovit och ätit lite och plockat ur diskmaskinen, mamma tvingade mej, tant!
Ja ja, ska väl börja röra på mig då, ha en bra dag!

Gratismakeup.se

Ikväll har jag legat och läst Gossip Girl, måste köpa fler böcker snart, haha.
Sen blev jag även medlem på gratismakeup.se, vill ni bli medlemmar så kan ni använda denna -->länken så blir ni värvade av mig.. =)
Om ni vill bli medlemmar på gratiskläder.se med så använd gärna denna --> länken, så blir jag glad =)
Nu ska jag snart sova, godnatt!


Tränat

Gokväll!
Har nästan precis kommit hem, har varit på gymet i Osby och tränat. Duktig jag är va? Det gick bra tycker jag, va längesen jag tränade sist ju. Tränade låren, rumpan, ryggen och magen och så sprang jag på löpbandet innan och efter. Det känns alltid så bra efter man tränat =)
Nu ska Jag bara ta det lugnt och typ ligga och läsa.
Nu är jag ledig fram till måndag med, sååå skönt, haha...
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lista

Fyllt i en liten lista för skojs skull =)

Namn: Ida Lavesson.

Födelsedag: 25 juli.

Ögonfärg: blågröna.

Hårfärg: Riktiga; mörkblond. Just nu; blond.

Längd:  1.65.

Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt.

Skostorlek: 39

Är dina föräldrar skilda: Nej.


Favorit:

Sport: ridning

Helgdag: Fredag och lördag :P

Årstid: Sommaren


Har du någonsin:

Varit kär: Ja

Blivit dissad: haha ja...

Föreställt dej ditt ragg naken? Varför inte kolla istället..?

Skolkat: nja, de har jag väl....

Sovit utomhus: Japp

Sett en död människa: Nej

Använt droger: Nej

Retats: Har väl alla?


This or that :

Cider/Öl: Cider

Pepsi/cola: Är det inte samma sak...?

Kött/veg:  Kött

Tv/film: Film

Gitarr/trummor: Trummor

Adidas/nike: Adidas (Adi Idas ;) )

Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt tror jag

Mtv/vh1: Mtv


Senaste du:

Skrattade: Det var nog idag.

Grät: Vet inte.

Filmen du såg: Hmm... kommer inte ihåg...

Drog ett skämt : Kommer jag inte heller ihåg, men de händer ibland :P

Sjöng en sång: Brukar inte sjunga


Har du under den senaste månaden:

Druckit alkohol: Jao...

Tagit droger: Nej!

Kysst någon: Japp

Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Ja

Sovit bredvid någon av samma kön: Nej.

Haft sex med någon: mmm...

Sovit utomhus: Nej.

Bakat: Nej.

Velat dö: haha, en dålig dag kanske :S

Nu ska jag gå till skolan börjar kvart över två idag =)
Ha en bra dag!


NRJ <3

Jag har lyssnat jättemkt på NRJ på senaste tiden, mkt bättre än RIX och framför allt bättre än Lugna favoriter, haha... Synd att vi inte kan lyssna på NRJ på radion bara, men internet funkar ju me bra =) Enligt mig har dom allra bäst musik, nästan bara bra låtar och inte såna tråkiga som dom andra har.
Nog om det, nu ska jag sova. Snart iaf, tror jag.
Natti natti!


Lite rensning

Har precis rensat lite bland byxorna i min garderob. Började med att jag inte hittade mina mysbyxor direkt, sen när jag väl börjat vika byxorna lite snyggt och så så kunde jag lika gärna rensa lite. Lite mer plats och mer ordning, hade jeans som jag glömt jag hade och tycker inte att jag har så många, hehe... Jaja...
Innan jag rensade i garderoben så duschade jag, köpte en kropps peeling i ullared när vi va där som jag använde idag, den luktar jättegott och huden blir så mjuk och len, me like =)
Nu ska jag kolla lite på nätet sen ska jag nog läsa lite i min Cosmo eller börja läsa en ny Gossip Girl bok, läste ut den jag höll på med igår och ska börja på den åttonde boken i serien.
Just de! Kom precis på att jag inte kollat på veckans avsnitt av Andra avenyn, så självklart måste jag kolla på de me!
Ha en bra kväll!

Ännu mer ändring

Har kladdat lite till, all text är ändrad nu och sen la jag in en stor bild i menyn i stället för den lilla, den ska inte vara där sen, ska byta sen när jag har en bättre, ville bara testa, hehe.
Var ute och hämtade posten precis, prenumererar på Cosmo och jag fick novembernummret idag, hallå det är bara mitten av oktober..?? Haha, ja ja, det gör ju inget så sett, men tycker det är lite väl tidigt kanske?
Nej nu ska jag pallra mej till stallet!

Blir bara bättre

Halloj!
Idag har jag haft företagsekonomi sen var jag och pratade med syon. Kännde att databashanteringen inte gick, så jag ville sluta den kursen och det fick jag. Planerade lite vad jag ska läsa sen istället och så med.
Ja, vet inte riktigt vad jag ska göra sen idag, ska till stallet iaf, ska vara duktig och cykla tror jag, eller kanske gå, får se.
Om jag orkar ska jag nog göra i alla fall en inlämningsuppgift till företagsekonomin.
Ja ja, ska dra nu, ha de fint!

När man kladdar...

...kan det bli sent, oj oj. Måste sova nu.
Har kladdat med bloggen, jävla jobb att få allt i samma färg, men det gick efter många om och men. Va tvungen att ta bort headern, passade inte alls med färgen, ska göra en ny när jag orkar, sen ska lite till ändras, texten under inläggen ska inte vara röd, men nu orkar jag inte mer :P
Godnatt!

Tupperware

Hallå!
Måndag igen, nu skolvecka, men en kort sån, skönt. Imorgon har jag företagsekonomi i två timmar och sen databashantering i en timme. Ska kolla med syon om jag kan ta bort databasen, tycker att det är jättesvårt, fattar knappt någonting :-/ Iaf, på onsdag ska jag bara ha bild i två timmar på eftermiddagen, ska inte ha någon engelska och på torsdag är jag ledig p.g.a. gymnasiemässan :) Tycker att det är en lagom skolvecka, eller vad säger ni? ;)
Idag har jag varit i skolan då och sen var jag i stallet och så har jag smörjt min andra sadel så nu är båda sadlarna smörjda, det behövdes, haha.
Ikväll ska jag till min lilla storasyster på tupperwareparty, brukar inte köpa något, men de brukar va gott me fikan och så, så de hoppas jag hon har nu, hehehehe....
Nej, nu har jag väl inget mer att skryta om ;P Ha en bra kväll!


Ett år

Helloo. Idag är det ett år sen jag tog mitt bilkörkort, hehe... Ikväll ska jag ut och äta och kolla på bio, tror jag det blir, mysigt :) Hoppas det går någon bra film nu som man kan se, men det tror jag att det gör.
Ska åka nu, så ha en bra dag  :)

Hittade detta ...

Hittade detta på Elinas blogg.

Är Du Normal? Testa

( ) Jag har dragit ut 3 eller fler tänder.
( ) Jag har brutit något
(x) Jag har börjat blöda väldigt mycket.
( ) Ibland önskar jag att jag dog.
(x ) Jag är rädd för döden.
( ) Jag tror att det finns spöken/andar .
( ) Jag har sett ett spöke/ andar .
Totalt: 2

( ) Jag har ramlat av en stol.
(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp.
(x) Jag har gråtit väldigt mycket.
( ) Jag har rymt hemifrån.
( ) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset.
( ) Jag tror på Gud/Djävulen.
Totalt: 2

(x) Jag använder nån form av eyeliner/kajal
(x) Jag använder mascara.
( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar.
( ) Jag dricker inget annat än vatten.
(x) Jag är galen i godis.
(x) Jag är tuff.
(x) Jag är över 144 cm.
(x) Jag är över 155 cm.
Totalt: 5

( ) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året.
( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild.
( ) Jag är blondin.
(x)Jag är brunett
( ) Jag lyssnar bara på punk.
(x) Jag har ljus hy.
( ) Jag blir lätt brun
Totalt: 2

( ) jag väger mindre än 50 kg
( )Jag har en eller flera piercingar
( ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort.
( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota.
( ) Jag hatar choklad.
(x) Jag älskar godis.
Totalt: 1

(x) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne.
(x) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne.
( ) Jag är känslosam.
(x) Jag brukar känna mig som en idiot
( ) Jag undrar varför jag föddes ibland.
( ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.
Totalt: 3

( ) Jag har sett samma film 3 gånger i rad.
(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad.
(x) Jag har dödat en spindel.
( ) Jag har försökt dränka massa myror.
( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben
( ) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben.
Totalt: 2

(x) Jag är allmänt ointressant.
( ) Jag är tråkig.
(x) Jag får andra att skratta
(x) Jag skrattar ofta.
Totalt: 3

om du har mindre än 20p är du normal!

Hahaha, jag hade precis 20, så riktigt normal är jag nog inte då...

Klockan är mkt, ska sova snart, skönt att vara ledig imorrn :D
Godnatt!


Duktig

Ja, jag känner mej duktig idag. Jag har varit i skolan, sen var jag i stallet och lämnade lite grejer, smörjde min ena sadel och båda tränsen. Har tvättat det gamla fleecetäcket nu, köpte ett nytt (med döskallar på) i fredes, men e alltid bra att ha något extra ju. Sen slängde jag in mitt supersmutsiga regntäcke me, oj va vattnet va brunt, hehe... Men nu e täcket iaf lite renare, får se om jag kan inpregnera det imorrn, får väl göra de på altanen :P
Sen imorrn ska jag flytta Butterfly me, får se vem som vill följa me, kan köra själv o så, men vill ändå att någon e me lixom.
Gjorde nyss en inlämningsuppgift till företagsekonomin, tycker faktist att det är ganska kul, tur det för jag ska läsa B-kursen också sen. Nu måste jag läsa igenom en engelsk novell till imorrn, sen ska jag nog sova. Lång sovmorron imorrn me, börjar klockan ett, men slutar dock inte förrän fyra, men det är bara 1h engelska och 2h bild, så de e inte så farligt ju :)
Sov gott!

Helgen

I fredes var jag i Ullared med mamma, Linette och Petra. Köpte täcke till Butterfly, webcam, mus och headset och lite annat skit såklart. När vi kom hem hade jag skitont i benen, aj aj aj... Men till lörda hade de gått över. Gick upp i hyfsad til i lördes me, kl 10, inte illa av mej :P Va hos hästarna och så och på kvällen va jag på fest, va kul, men va så satans trött, haha.
Idag har jag inte gjort någonting typ, bara tagit det lungt :) Läste lite till databashanteringen, men har en liten paus nu, ska fortsätta läsa snart... drygt...
Förhoppningsvis kan jag flytta Butterfly på typ tisdag, ska bli skönt att ha henne i Sibbhult, haha, saknar alltid de efter sommaren och efter vintern är det alltid lika skönt att släppa dom på bete :P
Nej får plugga lite nu, ha de fint!

RSS 2.0