Valborg

Halloj!
Fan vad seg denna förmiddag är.
Jag var uppe lite efter 6 imorse och körde till hässlehåla... Pappa skulle lämna saaben där på service eller något. Sen fick jag följa med till Älmhult och sen körde jag hem och la mig igen, älsklingen låg ju där och sov o var mysig =)
Nu bara väntar jag på att jag ska kunna sticka till stallet, ska rida en sväng idag var det tänkt och vill inte vara där för tidigt iom jag ger henne middag själv, så hon inte får det för tidigt.
Ikväll ska jag och Ronnie till Gryt och grilla och dricka ett par öl (cider) =)
Men jag tror jag sticker nu iaf för jag har tröttnat på att vänta.
Ha en trevlig valborg =)

Nationellt prov

Gjorde det första nationella provet i EngB imorse, tog ungefär en timme och jag tror det blev bra iaf =)
Så nu är jag ledig resten av dagen. Ska snart köra till Knislinge och köpa foder till Flyfly sen ska jag göra kultur och idéhistorian.. Jag vill inte göra det... men jag måste... Som tur är så är det bara imorgon med, sen är jag ju ledig =)
Ha de gött!

Måndag

Hallo!
Ska snart sticka till stallet, sen ska jag till skolan. Skönt att vi bara ska kolla på film idag =) Efter det tror jag att jag ska till stallet igen och rida en runda, får se om jag orkar :P
Imorgon bitti ska jag ha nationellt prov i engelska B, som tur är så är det de enda jag har imorrn.
På onsdag blir det dock lite mer, ska ha genomgång på företagsekonomin, sen bild o form och denna onsdagen så ska vi som har kultur och idéhistoria träffas. Så det måste jag göra typ idag och imorrn, har ett avsnitt som jag ska skriva om.. Det är så mkt text man måste läsa, så det är lite jobbigt... men men..
Har skrivit klart rapporten till projektarbetet idag, ska lämna den till min ena handledare så hon kan kolla så det är rätt, får väl justera lite antar jag, men den ska inte vara inne förrän nästa måndag, så det ska ju vara lugnt =)
Nu måste jag sticka!
Ha en bra dag!

Tja!

Idag har jag varit i skolan i typ tre timmar, hade en från arbetsförmdlingen som var där och informerade.
Nu är jag hemma och ska till skolan igen vid 14 och ha bild o form.
Efter skolan ska jag ut och rida en sväng, sen blir det hem o duscha och plugga och träffa Ronnie =)
Har prov i webbdesign imorrn, hoppas det går bra. Är först teori sen praktiskt... Men jag har nog koll på det mesta, ska läsa på det Hygge sa kom på provet så ska de gå kanon ju =)
Imorrn ska jag till Marie och klippa och färga håret, ska bli förändring, igen... Kan aldrig bestämma hur jag ska ha håret, ena gången ska det vara mörkt som nu, sen ska det vara ljust och ena gången ska jag spara till jättelångt hår och nästa gång ska det klippas av lite, typ. Jag tycker om att förändra mig med andra ord :P

Ciao!

Stan

Halloo!
Idag var jag i skolan i en timme, enda lektionen jag hade idag. Efter det åkte jag o Ronnie in till stan för jag skulle fixa en grej, sen åt vi och så. Kom hem för en stund sen och ska snart till hästen. Sen ska jag plugga lite, har några uppgifter i företagsekonomin som jag måste göra och så ska jag plugga lite på provet i webbdesign som vi har på torsdag.
Får se hur länga jag orkar plugga idag, sen kanske jag hälsar på syrran eller något om jag orkar. Har köpt en nalle till den lilla som hon skulle få, annars får hon vänta till torsdag när jag ändå ska till Lönsboda =)
Nu ska jag cykla till stallet, ha de fint!

Lördag!

Ja, det var ett tag sen jag skrev här.
På sista tiden har det inte hänt så mkt, blivit faster och moster, sen har jag typ bara varit i skolan och pluggat en massa typ.
Igår lämnade jag in projektarbetet, så nu är det bara rapporten kvar, sen gjorde jag det andra provet i Info & layout, tror det gick jättebra =) På kvällen var jag och hälsade på syrran
Idag har jag varit ute och ridit, lyckades ramla av idag med... Fjärde gången på min pålle, slog i huvudet, men det gick över efter ett tag, var bara upp och fortsätta trava vidare.
Nu kom min honey hit, så jag ska umgås med honom lite... Blir grillat ikväll o så kommer brossan o hans sambo o lille Alfred hit.
Ha de gött!

RSS 2.0