Tisdag

Hallå!
Idag har jag inte gjort allt för mkt. Va nere i affären och handlade lite mat, sen har jag typ bara lyssnat på musik och så. Tänkte ut och köra motorcykel nu en liten sväng. Var längesen nu :-/
 Sen ska jag till Håkan och klippa hans mamma och sen vet jag inte vad vi ska göra.
Ska ta på de vaaaarma stället nu. Hejs svejs!

Varmt

Halloj!
Som de flesta nog märkt så har det varit väldigt varmt nu de senaste dagarna, men man ska ju inte klaga, vill ju inte ha regn iaf.
I helgen har det varit fest två gånger, jag fyllde år och hade kalas och senare på kvällen åkte jag med en kompis till stan, skitkul hade vi där. I lördes hade ett par kompisar i broby grillfest, va också skitkul, gick hem vid halv 5 på morronen, hehe...
Nej ska snart ut och sola, jag behöver lite färg....
Ha de fiint.

Happy birthday to me..

Hallå!
Jajemensan, idag fyller jag år och ska ha kalas ikväll, så igår och idag har jag varit duktig och städat och gjort fint på mitt rum och gjort 2 tårtbottnar och kräm som ska va på dom. Får se om de blir gott, e chokladtårta och har aldrig gjort den innan...
En sån här fin dag skulle man ut och rida, men min häst har bara en sko, så jag har inte kunnat göra de på ett tag, men om en vecka så kommer äntligen hovslagaren.
Nej, nu ska jag äta, hejs!

3 dagar kvar...

...tills jag fyller år!  Men de känns inte som de faktist. Ska ha kalas på kvällen och hoppas att ja får fina presenter, alltid lika kul och öppna dom :)
Annars har jag inte gjort så mkt, mest latat mej och så. Just de, i freses va vi på min kusin och hennes mans 30 årsfest, de va skoj.
När mamma och pappa kommer hem ska jag kolla om vi inte kan sätta upp ett par tavlor på mitt rum, iaf den med Butterfly, fick en förstorad bild på henne i present förra året och jag har ramat in de, men de har inte blivit uppsatt än...
Jaja, ska väl fortsätta läsa min bok, Gossipgirl, har den första och vill ha dom andra också (önskar mej de, hehe)
Ha de gött!

Lilla Svea

Hallau!
Idag har jag bara slappat och kollat på sex and the city och läst lite.
Igår va jag och håkan hos syrran och hälsade på och lekte med Svea, så söt e hon :) Vill också ha en lite valp och leka och gosa med, men vet vad jag ska ha för någon sen när jag kan köpa en egen, har ju Blesse iaf och de räcker ju.
Nej, nu ska jag dra, ha de gött!

Linettes bebis

Hallo!
Linette och jonas stack precis, dom har varit och visat sin lilla bebis, jättesöt e hon. Blesse lekte lite med henne, men de va ju mkt nytt för lillan. När jag säjer bebis så menar jag självklart en hundbebis :)
Idag har vi typ bestämmt att jag ska till finland i augusti med mormor på släktträff. Har aldrig varit där, så de skulle va skoj att åka dit. Blir antagligen flyg, för de blir billigare än tåg och båt... Men då får vi ta tåget till Köpenhamn. Jaja, får se hur de blir, men jag vill iaf så då blir de nog så och så slipper jag skolan i några dagar :P
Nej, nu ska jag ringa och trakasera min älskling lite.
Hejs svejs!

Norje

Hallå!
I söndes kväll åkte jag och Håkan till stugan och va där till igår. I måndes slog blixten i ett eluttag i stugan så kontakterna flög ut och tapeten runt om lossnade, jävla smäll, hehe... Annars hade vi de mysigt och kollade på simpsons och lite film. På måndagen var vi i Karlshamn och shoppade lite, själv hittade jag inget, men Håkan köpte nya skor och en skjorta.
Idag är Håkan i Ullared, jag orkadeinte följa med :P Men jag vet vad jag ska få i för tidig födelsedagspresent, alla säsongen med Sex and the city :D
I eftermidda ska jag ut och rida, sen vet jag inte om jag ska hem till Håkan eller ngt.
Jaja, nu pallar jag inte skriva mer, hejs svejs!

Stan

Hallo!
Idag var jag uppe tidigt, lite inna 6, sen åkte jag hem me Håkan imorse och skjutsade pappa till jobbet, ska hämta han sen inatt ngn gång.
Jag och Elina åkte in till stan sen, handlade ett par 3/4 bycor på H&M och en luvtröja med rätt kort ärm och en DVD-spelare till Håkan.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog lägga mej i sängen och läsa lite, e rätt trött nu.
Ja, ja, ha de fint!

RSS 2.0