Åker imorgon

Hallå!
Ja, sitter här hemma o väntar på den enda lektionen idag som börjar kl. 13. Efter de ska de va något om projektarbetet, hoppas de går fort och jag har ingen aning om vad jag ska göra...
Senare idag ska jag packa dom sista grejerna upp till hästen sen till Håkan o säja hejdå :(
Flyget går vid 9.30 imorrn så vi åker ganska tidigt hemifrån så vi är framme i god tid. Lite nervös är jag, var jättelängesen jag flög sist, men de känns rätt okej faktist.
Just de, ikväll när pappa kommer hem ska vi beställa en laptop till mej :D Så förhoppningsvis har den kommit när jag kommer hem igen.
Ska skicka in ett litet arbete till en lärare nu. Ha de gött!

Långhelg!

Tjoo!
Idag gick jag upp vid halv 9 för att jag skulle hinna duscha och så, sen kommer jag till skolan o väntar på att företagsekonomin ska börja, men efter 10 min gick jag o frågade om läraren va där, men då skulle vi inte börja me den förrän v.36, vilket dom hade glömt informera gymnasieeleverna om, så de va bara o gå hem, hade inga andra lektioner och imorrn e jag ledig!
Nu e de mindre än en vecka till jag åker. Har inte börjat packa eller något, kan ju inte lägga ner sånt som jag använder och man vet lixom inte vad man vill ha för kläder på sig. Får väl packa på måndag och tisdag...
På lördag kommer de en tjej som ska köpa min hoj, kommer sakna min pärla :( men men, kör ju inte överdrivet mkt heller... :-/ Antingen tvättar pappa den ikväll eller får jag göra de imorrn, så den e ren o fin, men de e den redan :P
Nej, nu ska jag lägga mej o läsa. Ha de fint!


Skola imorrn

Ja, då e lovet slut, skolan börjar imorrn. Egentligen igår, men de va bara upprop, så jag struntade i de, har redan mitt schema och så ju. Ska vara ledig på fredagar :D gött! Så de blir mjukstart på två dagar och nästa vecka går jag också bara två dagar för sen åker jag till finland, hehe, bra o åka bort efter en vecka i skolan, lr inte^^ Men men.
Nu ska jag kolla till kycklingen... Ha de gött, hejs!

torsdag

Tjoo!
Har precis ändrat tillbaka från den genomskinliga bakgrunden, va lite jobbigt, hehe...
Annars idag har jag inte gjort så mkt, bara suttit vid datorn och lagat lite mat.
På onsdag börjar skolan igen, fyfan va trååkigt... Men jag ska iaf vara ledig på fredagar, men vill börja jobba istället. Ska kanske ha ett jobb också om jag hittar något.
Imorrn ska jag till Karlshamn och sen till Kristianstad. Ska köpa böcker och så till resan. Har fem GossipGirl böcker kvar att läsa :) Sen någon dag får jag hämta resväskan hos syrran och börja packa lite smått. Mindre än två veckor till jag åker. Går bara i skolan en vecka innan jag sticker, hahaha, gött ;P Sen är jag borta i en vecka, kommer sakna min älskling :( Men jag klarar väl mej.
Nä, snart ska jag väl plocka iordning här lite.
Ha de fint!

Kladdat

Hallå!
Som ni kanske ser så har jag kladdat lite med designen på bloggen. Tror inte att alla kan se de men bakgrunden e transparent, vet inte om jag ska ha de så, annars e de bara till att ta bort de, busenkelt faktist.
Nog om de. Har precis kommit hem från tydinge, va sån mc-träff där idag så jag, pappa och Olle va där me våra hojar :)
Ha de gött!

Haha, 2 år gammal bild på mej me hojen när jag precis köpt den :P

Torsdag

Igår va jag i skolan och gjorde mitt schema, iom jag går specialutformat så får jag läsa vad jag vill. Gjorde även så att jag är ledig på fredagar, hehe, men de tyckte syon var bra så jag har möjlighet att jobba lite också, hon vet hur skoltrött jag är och tror jag behöver jobba lite. Får bara se om jag hittar typ ett helgjobb me, men de fixar väl sig. Är ledig nästa vecka med, sen börjar jag på onsdagen veckan efter, vill inte börja igen, 4:e året för mej på gymnasiet, inte kul...
Idag har jag varit hos hästarna och skulle rida, men min häst är lite öm i bakhovarna för hovslagaren var tvungen att rätta till dom i måndes, så jag får vänta några dagar till och prova igen.
Idag är det precis 20 dagar tills jag och mormor åker till Finland, ska ju på släktträff där och så har jag aldrig varit där så vi blir borta i en vecka så jag ska få se litegrann och så. E lite rädd för att flyga bara, ska både flyga dit och hem. Pratade innan om att kanske ta båten till stockholm och sen tåg hem, men så blev det inte. Får åka båten en annan gång :)
Nu hoppas jag att mamma snart e klar me maten för jag e hungrig!
Ha de gött!

Fredag!

Hallau!
I veckan har jag inte gjort så mkt... bara solat lite grann och så, men har inte orkat ligga i solen så länge, hehe...
Funderar på att gå ut och sola en liten stund idag också innan jag ska dusha. Hovslagaren kommer inte idag, hon ligger tydligen på sjukhus eller något, så jag fick ringa en annan hovslagare igår, så vi ska dit på måndag morgon.
Ikväll ska jag till Elina, ska typ grilla eller något tror jag de va. Blir nog kul iaf, bättre än att sitta hemma och glo. Håkan ska iväg ikväll... Men imorrn eftermidda får jag nog träffa honom.
Nej, nu ska jag ut o solen lite och läsa en av mina nya böcker :)
Ha en fin dag!


E på den andra GossipGirl boken.

RSS 2.0