Bra schema =)

Idag blev det klart vilka kurser jag ska läsa. Det blir engelska B, bild och form fördjupning och företagsekonomi som jag hade förra terminen med, det som är nytt är webdesign, mental träning och information och layout på flex. Anledningen till att information och layout blir på flex är att den krockar med företagsekonomin annars, alla 3 timmarna med... Men den kursen ska nog inte vara så svår, så det ska nog funka.

I fredags var jag i ridhuset och red, var första gången Butterfly var där, men det gick rätt bra. I måndags var vi där igen och då gick det jättebra, hon var mer avslappnad och fattade galoppen direkt och så, första gången var det inte lika bra, men det var för att hon var lite spänd tror jag. Övade lite på höger och vänster galopp och det gick bra, hon tog bara fel någon gång och vi har inte direkt tränat på det innan, inte lika lätt att göra det i skogen... Sen hoppade vi ett litet hinder, det gick väl sådär, haha. Var jättelängesen vi hoppade, för vi rider bara i skogen annars. Men mer hoppning kommer det att bli, jag tycker det är kul =)

Nu ska jag duscha, packa och leta upp mitt skidställ, vi åker ju på lördag =)

Ha de bra!

Torsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte haft något kul att berätta...
Det som har hänt är väl att jag har köpt ny mobil. Annars har jag varit sjuk och varit lite i skolan typ.
Imorgon har jag en ny kurs, Mental träning tror jag den hette, i två timmar, alltså får jag inte vara ledig på fredagar längre *snyft*. Men efter det ska jag upp till stallet och sen ska jag köra till Glimåkra och rida i ridhuset. Första gången blir det, hoppas det går bra... Syrran ska följa med, men sen ska jag nog dit själv efter det om ingen vill följa med mig, men det är ju ingen fara, bara jag kan ha Saaben hemma så kan jag ju lasta och köra själv =) Nu har min häst säkert överskottsenergi, men det gör ju inget, hon ska nog få springa av sig lite imorgon. Åh vad jag längtar nu, känns som evigheter till, men imorgon vid denna tiden är vi nog där!
Nu ska jag duscha, när mamma kommer hem ska jag köra henne till Älmhult, hon och pappa ska till Växjö, sen ska jag köra hem till min älskling som är sjuk...
Ha de bra!

RSS 2.0